Informatie

  1. Wat is twirlen?

Een heleboel mensen denken bij twirlen… oh dat is toch met zo’n stokje gooien en dat was het. Maar het is meer. Als je de sport in teamverband doet moet je in ieder geval zorgen dat je goed op elkaar ingespeeld bent want al je bewegingen moeten tegelijk en op dezelfde manier uitgevoerd worden.

Twirlen is een sport waarbij bewegingen worden gemaakt met een baton. De bewegingen zijn meestal dans en gymnastische bewegingen op allerlei verschillende soorten muziek. Bij de routine hoort ook een leuk en bijpassend pak. Het gebruik van de baton en de bewegingen en danspasjes op het ritme van de muziek van je routine maken twirlen zo mooi en interessant om te zien. Eigenlijk kun je het twirlen het beste omschrijven als een combinatie van turnen, ballet, ritmische gymnastiek en majorette.


Trainingstijden:

Woensdagavond:

E-team: 17.00-18.00 uur, o.l.v. Babette Heukers

Solisten B/C team: 18.00-19.00 uur, o.l.v. Christel Heukers

B-team: 19.00-20.00 uur, o.l.v. Christel Heukers

Vrijdagavond:

D-team: 18.00-19.00 uur, o.l.v. Marjolein v. Munsteren & Esmee Pilat

A-team: 19.00-20.00 uur, o.l.v. Eline Bijsterveld

Solisten A-team: 20.00-21.00 uur, o.l.v. Eline Bijsterveld


Contributie

De contributie bedraagt € 65,- per half jaar. Wanneer u uw kind aanmeldt zijn er eenmalig € 30,- entreekosten. Het entreegeld wordt gebruikt voor de baton, het trainingspak, de straatkleding en de wedstrijdkleding. Voor betalingsregelingen kunt u contact opnemen met de penningmeester.
De contributie voor de extra solisten- en duotrainingen bedraagt € 40,- per half jaar.

Voor het informatieboekje, klik hier.
Voor het huishoudelijk reglement, klik hier.